PigFlow

Powered by PigBrother

Ahol a teljes rotáció folyamatát kezelheti. Megjelenítjük a kapott súly-, és környezeti adatokat, illetve a legjelentősebb gazdálkodási döntések támogatáshoz szükséges információkat.

Sertés rotációk kezelése áttekinthető szoftver segítségével

PigFlow megoldásunk ideális sertésfarmok számára, akik napi szinten nyomon szeretnék követni a rotációk alakulását, és a leginnovatívabb technológiák segítségével kívánják optimalizálni sertéstelepük működését.

A PigFlow rotációmenedzsment szoftver számos adattal, érthető felülettel és átlátható grafikonokkal segíti a rotációkkal kapcsolatos döntéshozatalt, és a sertések nyilvántartását.

PigFlow alkalmazás szoftver - Dashboard: rotáció táblázat PigFlow alkalmazás szoftver - Dashboard: rotáció táblázat PigFlow alkalmazás szoftver - Cégek

Ismerje meg Rotációmenedzsment szoftver termékünket

 1. Adatból információ

  A rendszerben szereplő adatok alapján automatikus és intelligens javaslatokkal, értesítésekkel szolgálunk ügyfeleink számára.

 2. Adatok széles köre

  Rendszerünk számos információval segíti a rotációk kezelését, mint például a sertések súlya, mennyisége, életkora, a betelepítés dátuma és a levegő minősége.

 3. Adatvizualizáció

  Nem csupán nyers adatok – számok és táblázatok – alapján szükséges meghoznia fontos döntéseit - szoftverünk a kapott információt könnyen áttekinthető, diagramokká és grafikonokká alakítja.

 4. Változatos funkcionalitás

  Termékünk lehetővé teszi, hogy egy felületen akár több rotációt is összehasonlíthasson, megtekinthesse a súly alakulását vagy a szállítás várható idejét is.

Érdekli az állatok rotációjának szoftveres menedzsmentje?

Kapcsolat

A szoftveres rotációmenedzsment számos előnnyel jár

 • Gazdaságosabb és hatékonyabb folyamatok

  Gazdaságosabb és hatékonyabb folyamatok

  Termékünk segít valós információn alapuló, megalapozott döntéseket hozni, hozzájárulva a növekvő profitabilitáshoz a sertéstelepen.

 • Automatikus adatgyűjtés

  Automatikus adatgyűjtés

  Rendszerünk leveszi az adatgyűjtéssel és adatrendezéssel kapcsolatos terhet a gazdák válláról.

 • Egyszerűbb adminisztráció

  Egyszerűbb adminisztráció

  Szoftverünk minimalizálja az emberi hiba lehetőségét és a rotációval kapcsolatos adminisztrációt.

 • Okos segítség minden nap

  Okos segítség minden nap

  A PigFlow értesítéseket küld a fontos információkról és teendőkről, így azonnal beavatkozhat probléma esetén.