Integráció egy farmmenedzsment szoftverhez

AnimalSoft Kft.
LIVESTOCKER
Kapoly

Az AnimalSoft Kft.-vel 2020 novemberében kezdődött meg az együttműködés.

A pilot céljai között szerepelt a súlybecslő szolgáltatás hozzáigazítása a kapolyi telep környezeti adottságaihoz, a technológiánk validálása, valamint a LiveStocker farmmenedzsment szoftverbe történő integráció.

AnimalSoft esettanulmány

A telep egyik újabb istállójában kapott helyet a pilot, ahova 2021 januárjában szereltük fel az eszközeinket. A 140 hízó befogadására alkalmas dupla fakk két részébe 70-70 hízót helyeztek el, akiknek a kialakított pihenőhelye az épületen kívül, egy közös teraszon volt. A sertéseknek lehetőségük volt az átjárásra, de a rotáció elején kialakult, hogy melyik hízó melyik etetőhöz szokott hozzá, így közel ugyanazon állomány tartozott az egyes fakkokhoz. A terület méretbeli adottságai és a dupla fakk miatt 4 kamerát helyeztünk el az etetők közelében. Teszt jelleggel bevezettünk egy új, költséghatékonyabb kameratípust, amelyből hármat szereltünk fel, és kontroll kamerának további egy típust, amelyet egy korábbi pilotunk validációja során használtunk.

Segítségre van szüksége ahhoz, hogy megtalálja az Önnek megfelelő termékeket?

Kapcsolat

A környezeti körülmények integrálásához és a pilot validációjához heti, fizikai mérést biztosított a partnerünk: 140 hízóból véletlenszerűen kiválasztott 25 hízó súlyát mérték meg, ugyanis ez jelentette a legalább 95%-os pontosságú mintavételt.

A kezdeti tesztelések után kialakítottuk az adattovábbításra alkalmas API kommunikációt, mely segítségével a rotáció második felétől már napi adatokat szolgáltattunk a partnerünknek a LiveStocker farmmenedzsment rendszerbe.

A pilot 1. rotációja 2021 májusában ért véget, amikor elszállították a megfigyelésre szolgáló sertéseket. A kézi mérések és a kontroll kamera alapján a tesztelésre kihelyezett új eszközök működése sikeresnek bizonyult. Az adatszolgáltatás folyamatos volt, lehetőséget adva a folyamatos megfigyeléshez és a gyors döntések meghozatalához. Az eredményeket az AnimalSoft Kft.-vel közösen értékeltük, aminek fényében a validáció sikeresen zárult, és így a további együttműködésről kezdődhettek meg az egyeztetések.

PigBrother

Ahol kamerákkal figyelünk meg sertéseket és szoftveresen becsüljük meg a súlyukat

További részletek